Aangenaam!

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Ik ben Maud van Ool. 

Ik ben al met nagels bezig sinds ik jong was, ik wilde graag alles proberen en na doen wat ik zag op het internet en in tijdschriften. Panterprint, koeienvlekken, hartjes etc.. In groep 8 kreeg ik dan ook mijn aller eerste Gellak pakket, niet wetende hoe alles werkte. Niet gek dus dat ik een aantal jaar later mijn eerste cursus acryl nagels ben gaan doen. Later zijn hier nog veel andere cursussen bij gekomenen. Ik vind het namelijk leuk om te blijven leren!

 

Dat ik de opleiding Allround schoonheidsspecialist ben gaan doen is dus helemaal niet zo gek. Ik ben 1 keer in een salon gaan kijken en ik wist het gelijk! Dit wil ik later ook. Ik werk nu ook al een tijd in een schoonheidssalon in DenBosch, hier doe ik dus heel veel ervaring op en leer ik veel! Ik vind het ook erg leuk om nieuwe behandelingen te ontdekken, te leren en uit te voeren. Ik ben benieuwd wat ik in de toekomst nog kan en mag gaan leren. 

 

De behandelingen die ik het leukste vind om te geven? Behandelingen met een direct resultaat! Je ziet dat mensen vrolijk worden van het eindresultaat en dat maakt mij gelukkig! 

 

Ik hoop jullie snel te zien in de salon!

 

 

Mijn certificaten