Behandelingen

 Nagels

Mooie, verzorgde nagels voor de feestdagen, de zomer of gewoon zomaar? Geen probleem! Ook behandelingen beschikbaar voor nagelbijters of voor dunne, ingescheurde nagels. De stap voor dé verzorgde handen. Ga je voor een leuk kleurtje of voor nail art? Kies je voor verlenging of op eigen nagels? Alle keuzes komen samen en vormen een prachtige set met nagels, helemaal naar jou eigen smaak!

Wimpers

Wimpers zijn er in alle soorten en maten. Dik, dun, donker of licht. Als je aan het ideaal plaatje denkt, denk je waarschijnlijk aan: lange, gekrulde en donkere wimpers. Wat als ik je zeg dat ik daar voor kan zorgen? Met bijvoorbeeld een lastlift of met het verven van de wimpers. Dat is toch super! Mooie natuurlijke wimpers, maar toch net even anders. 

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn 1 van de belangrijkste onderdelen van je gezicht. Ze maken je gezichtsuitdrukking en vallen natuurlijk al snel op. Dan kan je ze maar beter mooi en verzorgt eruit laten zien toch? Met de wenkbrauwen kun je veel doen zoals, harsen en verven. Wat nu ook populair is zijn de henna brows. Dit blijft wat langer zitten dan normale verf. Helemaal super toch?

                                         Harsen

Met harsen haal je het ongewilde haar weg. Denk aan de wenkbrauwen, bovenlip en oksels. Met harsen komen de haren een stuk minder snel terug dan dat je ze wegscheert. Gemiddeld 2 tot 4 weken. Dat is toch super fijn! 

Tandkristallen

Het is tegenwoordig helemaal in. Naast kettingen, armbanden en ringen nu ook tand sieraden. Oftewel tandkristallen. Ze zijn er in alle soorten en maten. Opvallend of onopvallend, vormpjes of gewoon een simpel steentje. De tandkristallen blijven 1 maand tot 5 jaar zitten.