Lashlift en wimpers verven

Bij veel mensen zijn de wimper uiteinden licht, hierdoor lijken je wimpers wat korter dan dat ze daadwerkelijk zijn. Door de wimpers zwart te verven, krijg je je eigen mooie lengte te zien. Voor het mooiste en optimaalste resultaat kun je er ook nog een lashlift bij doen. Met een lashlift krul en verf je de wimpers, waardoor je een heel mooi effect krijgt. Dit blijft 6 tot 8 weken zichtbaar. 

Wenkbrauwen verven (+harsen)

Door je wenkbrauwen te verven, krijg je een wat vollere look. Ook is het ideaal voor dames die juist een wat donkerdere kleur willen dan dat ze van zichzelf hebben. Om hierbij dan nog de wenkbrauwen te harsen, wordt het eindresultaat super strak en verzorgt. Het resultaat van het verven zul je 3 tot 5 weken behouden.

Henna brows

Henna brows is net een stapje verder dan het 'normale' verven van de wenkbrauwen. Het blijft een stukje langer zitten. Namelijk 1 tot 2 weken op de huid en maar liefst 5 tot 6 weken in de haartjes. Bij de henna brows wordt de verf super precies op de huid aangebracht. Ook worden de ongewilde haartjes weg geharst, waardoor er een super strakke wenkbrauw wordt gecreëerd. 

Brow Lamination

Wat is Brow Lamination? Bij browlamination worden de wenkbrauwhaartjes omhoog gezet. Deze haartjes blijven +/- 4 weken zo staan. Je hebt dus geen gel of soap meer nodig! 1 keer doorborstelen met een spoelie en je wenkbrauwen zitten heel de dag perfect. Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen ook geharst en geverfd, zo krijg je super mooie, strakke wenkbrauwen!

Harsen van het gezicht 

Harsen is natuurlijk heel fijn voor het verwijderen van ongewild haar. Met harsen trek je veel haartjes mèt de haarzakjes uit de huid. Zo blijven de haartjes lang weg en is het minder pijnlijk dan epileren. De wenkbrauwen worden strakker en de bovenlip wordt gladder. Bijna heel het gezicht kan geharst worden. Denk aan de wenkbrauwen, bovenlip, kin, kaak en wangen. 

Harsen van het lichaam

Niet alleen het gezicht kan verwijderd worden van haar, maar natuurlijk ook de lichaamsbeharing! Haartjes blijven 2 tot 4 weken weg, dat scheelt weer scheren! Hoe vaker je het doet hoe langer de haartjes wegblijven, hoe fijn is dat?! Het gaan om de armen, benen en oksels.